Но не искате да си го признаете. Все си казваме, че

...
Но не искате да си го признаете.
Все си казваме, че
Коментари Харесай

Тези знаци говорят, че с брака ви е приключено

Но не желаете да си го признаете.

Все си споделяме, че това или това на нас няма да ни се случи. Обичаме да съдим в профил и да даваме препоръки, само че когато се отнася за нас, като че ли ненадейно ослепяваме. Това се отнася най-много за персоналните ни връзки и връзките ни.

Що се отнася до брака ни, сме изключително чувствителни. Струва си да се вършат взаимни отстъпки, тъй като на карта са заложени прекомерно доста неща, само че въпреки всичко има граници, които не трябва да биват преминавани. Невинаги оставането в брака значи повече благополучие, а тъкмо противоположното – събирането на сили да се освободим от връзката може да ни донесе независимост и чувство за ново начало, прераждане и късмет за същинско благополучие.

Не оставайте в брака по табиет.

Тези знаци приказват, че с брака ви е завършено:

1. Държите непременно да сте прави в разногласието.

Спор постоянно има и ще има сред хората. Никой не чака в никакъв случай за нищо да не спорите. Но в един миг тонът се изостря, нервите се опъват, тематиките на разногласията стават напълно дребнави. Ако непременно държите да сте прави и спорите яростно, даже с яд и завист, то е ясно, че възприятията ви надали са същите като преди. Ако в действителност смятате, че постоянно сте прави, то тогава автоматизирано излиза, че във вашите очи сътрудникът ви е непрекъснато в неточност или в нарушение.

2. Отдръпвате се.

И то умишлено. Търсите все по-често компанията на други хора. В моментите, когато имате отмора, предпочитате да прекарате времето си с другари, вместо с колегата си. Предпочитате да почетете, да гледате сами филм, да излезете даже, само че не търсите компанията на колегата си. Паралелно с това се затваряте от ден на ден в себе си, избягвате интимни милувки. Всичко това няма да докара до нищо положително и лека-полека двамата ще се отдалечите непоправимо.

3. Държите да отмъстите.

Ако сте изпълнени с настървение и държите всичко да е по равно, дали към момента обичате половинката си? Вие не просто се ядосвате на половинката си, само че съзнателно го наранявате, желаете да си го върнете, търсите способи за възмездие. Подобни усеща са унищожителни и приказват за липса на откровена обич.

4. Само единият прави взаимни отстъпки.

Няма по какъв начин това да е печеливша тактика. Независимо дали това сте вие, или сътрудникът ви, само че в случай че единствено единият прави взаимни отстъпки, нещата са обречени. В една връзка е значимо да имате мисъл с изключение на за себе си и за индивида насреща, да можете да проявявате емпатия, да се поставяте на непознатото място. Когато загубите това умеене, помислете си дали не сте изгубили и желанието си да сте с този човек.

5. Съсредоточавате се единствено върху минусите.

Със сигурност в една връзка има и плюсове, и минуси. Както всеки човек има своите положителни качества, само че и дефекти. Когато стартираме да виждаме единствено неприятното, станем безусловно черногледи и се съсредоточим върху това какъв брой сме нещастни, какъв брой доста нямаме, какъв брой малко получаваме от колегата си, а той какъв брой доста бърка, тогава равновесието е внезапно нарушено и пътят ви един към различен е изгубен.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР