Но бившият висш командващ на НАТО на Великобритания, генерал сър

...
Но бившият висш командващ на НАТО на Великобритания, генерал сър
Коментари Харесай

Британската армия „може да няма друг избор“, освен да привлече граждани като страна, която „не е готова“ за руска заплаха, казва бивш полковник

Но някогашният върховен командващ на НАТО на Англия, военачалник сър Ричард Шериф, сподели пред Sky News ден по-късно, че може да е време да " помислим за немислимото " и да " погледнем деликатно наборната работа ".

В неделя някогашният полковник от английската войска Тим Колинс се съгласи, че това не би трябвало да се изключва.

„ Системата за набиране на личен състав, с която разполагат въоръжените сили, се провали изцяло “, сподели господин Колинс, който е кандидат-депутат от Ълстърската юнионистка партия, пред Sunday Morning с Тревър Филипс по Sky News.

„ Мисля, че това, което би трябвало да създадем, е да се събудим и да осъзнаем, че… украинците се борят за свободата си посредством противозаконното навлизане от Русия и в случай че не завоюват това, ние сме идващите.

„ Ние не поддържаме задоволително украинците към успеха, която е от значително значение както за нас, по този начин и за тях.

„ И, второ, ние не предвиждаме случай, в който те ще се провалят и ще рухнат, а ние сме идващите – и ние би трябвало да върша и две...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР