Но ако любовният ми живот продължава по същия начин, вероятно

...
Но ако любовният ми живот продължава по същия начин, вероятно
Коментари Харесай

Риалити звезда отрече да спи с Гришо

" Но в случай че любовният ми живот продължава по същия метод, евентуално ще се нуждая от помощта на приложенията ", пошегува се Екин-Су.Екин-Су разгласи, че няма мъж до себе сиТя добави, че е имала потребност от време за себе си, тъй като непрекъснато скачала от връзка във връзка. Това било изморително.

" Пътувах, сътворих си няколко прелестни мемоари и се усещам свободна и щастлива " безапелационна е звездата.Преди към месец " Дейли Мейл " разгласи, че Кюлкюлоглу е новото гадже на Григор Димитров. Според информацията, откакто двамата се срещнали посредством общи другари. Връзката им почнала при започване на лятото. След това прекарали време дружно в Лондон, Париж и Монте Карло. Именно там живее Гришо. Сега Екин опроверга тези информации.
Реклама
Димитров е самичък след раздялата си с румънската актриса и модел Маделина Геня в края на предишното лято. Последната връзка на Екин-Су беше с сътрудника й от риалити шоуто " Островът на любовта " Давиде Санклименти. Тя завърши през февруари.

Екин-Су е британско-турска актриса, родена в Англия. През 2011 година взе участие в състезанието " Мис Азия Пасифик ", представяйки Ирландия. По-късно се пуска в още доста състезания за хубост. През 2020 година влезе в турските медии с ролята на фотографката Ишъл, която идва от Лондон и е другарка на основния воин, в турския сериал " Първата обич на северната звезда ".
Реклама
През 2022 година взе участие в " Островът на любовта ", едно от най-гледаните риалити излъчвания в Англия, и завоюва надпреварата дружно с Давиде Санклименти. По-късно с него имат личен минисериал. Двамата остават дружно до февруари 2024-а, откакто преди окончателната си разлъка имат и една краткотрайна.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР