(НЛО) многократно са се намесвали в американската ядрена технология, принуждавайки

...
(НЛО) многократно са се намесвали в американската ядрена технология, принуждавайки
Коментари Харесай

Пентагонът: НЛО многократно са блокирали американската ядрена технология

(НЛО) неведнъж са се намесвали в американската нуклеарна технология, принуждавайки някои уреди да излязат от строя, съобщи пред „ Вашингтон Пост “ някогашният началник на секретната стратегия за идентифициране на аерокосмически закани в Луис Елизондо.
Разкритието идва преди публикуването на некласифицирания отчет за (UAP), следени от водачите на американския флот, който се чака да бъде показан на Конгреса по-късно през юни.
 Докладът на Съединени американски щати за НЛО: има ли извънземни? Докладът на Съединени американски щати за НЛО: има ли извънземни?
Който се интересува от НЛО и постоянно се е питал дали американското държавно управление и тайните служби не укриват нещо, още този месец ще полу...
„ До този миг в страната сме имали произшествия, при които тези обекти са се намесвали и в действителност са блокирали нуклеарните ни благоприятни условия “, сподели Елизондо в изявление.
Докато някои може да счетат случаите за " мирни прояви ", има данни, които допускат, че НЛО са се намесвали в нуклеарната технология и на други страни и " в действителност са ги включвали, пускали са ги онлайн ", сподели специалистът.
„ Мисля, че до този миг сигурно има задоволително данни, с цел да се потвърди, че има интерес към нашата нуклеарна технология, както и капацитет даже за интервенция в тази нуклеарна технология “, сподели Елизондо, отбелязвайки, че няма нищо изненадващо във вероятния засилен интерес към качествата на Съединени американски щати, свързани с тяхната нуклеарна технология.
Коментирайки идния отчет, специалистът сподели, че в него " изрично се потвърждава един път вечно ", че UAP не са американска технология, нито съветска или китайска.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР