Низ от напрегнати игри и емоционални моменти видяха зрителите в

...
Низ от напрегнати игри и емоционални моменти видяха зрителите в
Коментари Харесай

Две двойки напуснаха „Един за друг“

Низ от напрегнати игри и прочувствени моменти видяха феновете в епизодите на „ Един за различен “ тази седмица. Вчера най-романтичното предаване в телевизионния ефир се раздели с цели две двойки.

След преминатите тествания номинирани бяха Милка и Желязко, Теодора и Генади и Даяна и Йордан. В първия рунд на гласоподаване двойките избраха Милка и Желязко да са участниците, които ще си тръгнат от предаването.

„ Преоткрих Мила десетки пъти във Вилата на любовта, за което съм доста признателен. Изключително съм горделив от представянето й в играта! “, споделя Желязко. „ Тук за следващ път открих и се убедих в неговата религия в мен и в нас двамата и си потвърдих, че това е моят човек! “, добавя Милка.

След като хармоничното семейство с четири деца от Варна си потегли, останалите участници бяха изправени пред сложния избор коя да бъде втората отпаднала двойка за вечерта. Един глас повече в интерес на Теодора и Генади изпрати вкъщи Даяна и Йордан.

„ В живота от време на време си споделяме, че няма какво повече да ни се случи, само че ето, че има. Много благодарим за тези позитивни страсти! Тук научихме доста неща и най-много, че не би трябвало да забравяме любовта в нас. С годините възприятията някак заспиват и е трябвало да дойдем тук, с цел да ги събудим. Благодарим на „ Един за различен “, че това прекарване стана действителност “, споделиха Даяна и Данчо за преживяванията в предаването.

Напред в конкуренцията не престават шест двойки, а битката за победа става по-оспорвана с всеки минал ден. Не пропускайте да разберете какви изненади чакат участниците идната седмица в „ Един за различен “ от вторник до четвъртък в 21:00 ч. по NOVA.

Следете и формалния на „ Един за различен “ за още настоящи вести.

Кастингите за идващия сезон на „ Един за различен “ към този момент са отворени. Всички искащи да се запишат, могат да го създадат на адрес:

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР