Нивото на футбола във финала за Суперкупата на България беше

...
Нивото на футбола във финала за Суперкупата на България беше
Коментари Харесай

Съдийският подарък за Лудогорец, който повечето медии скриха

Нивото на футбола във финала за Суперкупата на България беше доста положително, откакто Лудогорец и Локомотив (Пловдив) изиграха впечатляващи 90 минути. Трофеят остана за " орлите " след победа с 2:0, само че срещата можеше да се развие по радикално друг метод, в случай че постоянен гол на " смърфовете " не беше анулиран от рефера Ивайло Стоянов (с помощта на Георги Дойнов - непряк съдия).
В 60 минута и при резултат 1:0 за Лудогорец Бирсент Карагерен получи страховит отдалечен пас по дясното крило, който нападателят овладя с рамо. Перфектното първо допиране му завоюва позиция пред бранителя и той нахлу в наказателното поле, където с обмислен изстрел изравни резултата.
Страничният рефер обаче подвигна флага за нарушаване, а Ивайло Стоянов незабавно анулира попадението. Във видеото обаче ясно се вижда, че Карагерен играе напълно с рамо и красивият му гол трябваше да бъде зачетен.
В края на първото полувреме и друго попадение на Локомотив (Пловдив) беше анулирано поради засада, само че такава в този случай имаше.
Вижте обстановката при погрешно анулирания гол за " смърфовете " в Sportlive.bg!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР