Нивото на доверие на руснаците към президента на Русия Владимир

...
Нивото на доверие на руснаците към президента на Русия Владимир
Коментари Харесай

Над 80% от руснаците имат доверие в Путин

Нивото на доверие на руснаците към президента на Русия Владимир Путин се е нараснало с 1 % и е 81%, като 82% от интервюираните считат, че той работи добре, съобщи ТАСС. Това демонстрират резултатите от изследване на Фондация " Обществено мнение ", извършено от 21 до 23 юни измежду 1500 руснаци.

" Относно доверието във Владимир Путин се изричат 81% от руснаците (плюс 1 % за седмицата). Също по този начин болшинството от популацията (82% – плюс 1 процент) са уверени, че той се оправя добре с работата си като държавен глава ", се отбелязва в известието на обществената работа.

Положителна оценка на работата на държавното управление дават 57% от интервюираните (без промяна). Че министър-председателят Михаил Мишустин работи добре, считат 61% от интервюираните (плюс 3 процента).

Нивото на поддръжка за " Единна Русия " е 49 на 100 (плюс 1 процент), за Комунистическата партия на Руската федерация (КПРФ) – 8% (без промени), за Либерално-демократическата партия (ЛДПР) – 9% (плюс 1 процент), за " Справедлива Русия – за истината " - 3% (без промени), за " Нови хора " – 4% (плюс 1 процент).
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР