Ница се изкачи на осмо място във френската Лига 1,

...
Ница се изкачи на осмо място във френската Лига 1,
Коментари Харесай

Ница наказа Марсилия на Велодром

Ница се изкачи на осмо място във френската Лига 1, откакто завоюва с 3:1 гостуването си на Марсилия. Това бе едвам четвърто проваляне за ОМ от началото на сезона, само че след него отборът на Игор Тудор изостана на 8 точки от лидера Пари Сен Жермен. Софиан Диоп, Гаетан Лаборд и Билал Брахими бяха точни за Ница, а за Марсилия дебютно попадение осъществя Руслан Малиновский.

Първата добра опция в мача сътвориха гостите, само че Кефрен Тюрам стреля настрана от вратата. До средата на почивката Марсилия наложи сериозна преса, само че от това не пристигнаха рискови положения, а контрите на Ница на няколко пъти сътвориха напрежение пред Пау Лопес. В 38-ата минута удар на Тюрам беше блокиран, само че при добавката Диоп не сбърка - 0:1.

Това беше 10-и от последните 13 мача на " Велодром ", в който Марсилия получава първия гол. Малко преди почивката домакините инкасираха и второ попадение, дело на Лаборд. Тудор реагира, като извади от игра Димитри Пайе и дебютанта Витиня, а вместо тях пусна Малиновский и Алексис Санчес. Ница обаче все по този начин ловко използваше свободните пространства и беше покрай трети гол посредством Терем Мофи.

" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР