Нито събирането на погребението на херцога на Единбург, нито добрите

...
Нито събирането на погребението на херцога на Единбург, нито добрите
Коментари Харесай

Принцове Уилям и Хари още са скарани, но има нещо, което ги свързва силно

Нито събирането на погребението на херцога на Единбург, нито положителните планове на принц Чарлз са довели до помиряване сред Хари и Уилям. Но в случай че има някой с задоволително въздействие и върху двамата, с цел да реализира единодушие и неповторим консенсус сред принцовете, това е майка им, принцеса Даяна, твърди списание " Hola ".
Херцогът на Кеймбридж и дребният му брат са дали единодушието си роклята, която Лейди Ди е носила в деня на кралската си женитба на 29 май 1981 година, да бъде обществено изложена във връзка 40-годишнината от събитието. Роклята от копринена тафта ще бъде показана на ревюто „ Royal Style in the Making “ в двореца Кенсингтън на 3 юли, което ще може да бъде посетено до януари 2022 година Мястото, определено за проявление на една от най-известните кралски сватбени рокли също има своето особено значение: оранжерията на лондонската резиденция, където принцесата живееше с принц Чарлз.
Булчинската рокля, която накара принц Хари и Уилям да вземат това единомислещо решение, е проектирана от Дейвид и Елизабет Емануел, които съвършено отразяват личността и стила на 80-те години. Тоалетът е оценен на 150 000 $. Цветът е слонова кост, роклята е формирана от насложен корсаж, огромни надути ръкави, огромна копринена пола от тюл и преносим шлейф с дължина над седем метра. Такива бяха размерите на роклята, че дизайнерите трябваше да се реалокират в Бъкингамския замък, с цел да бъдат направени. Подробностите бяха премислени до най-много и бяха определени фрагменти от дантела „ Carrickmacross “, принадлежала на кралица Мария, баба на Елизабет II. Повече от 10 000 пайети и перли украсяват тъканта на роклята, както и огромен брой рюшове и кормила, подредени по деколтето и ръкавите. Самият дизайнер изяснява за „ Hola “ преди година: " Не става въпрос единствено за външния тип, роклите и модата. Тя беше в действителност сладка. Беше доста млада ". Тъй като и двамата имаха положителни връзки, което се отразяваше в изящния дизайн на роклята на един от най-важните дни в живота на лейди Ди, Дейвид Емануел желае да изненада принцесата с дребна златна подкова, извезана на роклята й, с цел да й пожелае шанс.

Причината за тази красива експозиция е да приближи обществеността до околните връзки сред модата и нейните дизайнери с членове на английското кралско семейство. „ Нашата лятна галерия в двореца Кенсингтън ще подчертае някои от най-големите гении в английския дизайн, чиято работа е съдействала за образуването на образната еднаквост на кралското семейство през 20-ти век “, изясни Матю Стори, куратор на изложбата, в историческия Кралски замък. За задачата ще бъдат показани другите индустриални процеси на всеки тоалет и за първи път ще бъдат показани някои от бижутата, носени от членовете на Кралския двор през последния век. „ Имаме същински изненади за модата “, признава Матю. Поради тази причина, макар че сватбената рокля на лейди Ди ще се трансформира в главната атракция на тази галерия, дворецът Кенсингтън ще включва, наред с други, рокля, носена от кралицата майка по време на коронацията на брачна половинка й, крал Джордж VI през 1937 година.
Уелската принцеса и принц Чарлз отпразнуваха брака си на 29 май 1981 година в катедралата " Сейнт Пол ", в Лондон. Ни повече и по-малко от 3500 посетители бяха очевидци на една от сватбите на века, измежду които беше голямото болшинство от членовете на други кралски семейства. По малкия екран и радиото събитието е последвано от повече от 750 милиона души за това, което се трансформира в едно от най-запомнените събития, даже 40 години по-късно. Изключителен ден, в който булката се трансформира в същинска приказна принцеса. В допълнение към невероятната си рокля, Даяна увенчава прическата си с диадема, която принадлежи на семейство Спенсър и е направена от злато, сребро и диаманти. Обеците с диаманти, взети чартърен от майка й и годежният й пръстен, който сега е у Кейт Мидълтън, накараха майката на Хари и Уилям да свети повече от всеки път.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР