„Нито пликовете гласуват, нито машините, гласуват хората. Трябва да осигурим

...
„Нито пликовете гласуват, нито машините, гласуват хората. Трябва да осигурим
Коментари Харесай

Биков: Крайният резултат никога не е бил фалшифициран

„ Нито пликовете гласоподават, нито машините, гласоподават хората. Трябва да осигурим опция хората да могат да гласоподават.... Но датата 4 април е обвързвана с католическия Великден и това ще затрудни много хора да гласоподават. Едва ли става дума за нещо съзнателно, очевидно е пропуск “. Това сподели пред БНР Тома Биков, народен представител от ГЕРБ.

Според него „ е значимо да се обезпечи доверие на здравните управляващи и по този начин хората ще имат по-спокойно гласоподаване “.

„ Не виждам съображение да се споделя, че изборите са фалшифицирани, в случай че те още не са минали. Масивността на тези избори е сложна за операция. В организацията на изборите ще вземат участие към 150 000 души, гласоподавателите ще са към 3 милиона... Изборни нарушавания - сбъркани протоколи, да вземем за пример, сигурно има, само че крайният резултат в никакъв случай не е бил подправен “.

В предаването „ Неделя 150 “ Биков добави:

„ Трябва да си подготвен да се съобразиш с гласа на жителите и да заемеш мястото си, което са ти отредили, почтено. Но съгласно мен в България съществуват обединения, които си мислят, че единствено техният глас е само вероятен. Но има хора, които мислят по различен метод и би трябвало да бъдат включени в сметката, плурализмът е част от демокрацията “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР