Нито НАТО е намесено, нито сръбските колеги – ние продължаваме,

...
Нито НАТО е намесено, нито сръбските колеги – ние продължаваме,
Коментари Харесай

Началникът на отбраната категорично отрече МиГ-29 да е бил свален

Нито НАТО е намесено, нито сръбските сътрудници – ние продължаваме, теории всевъзможни. Отричам изрично самолетът да е свален. Това съобщи пред Българска национална телевизия адмирал Евтим Евтимов, шеф на защитата, за случая с падналия МиГ-29, при който почина подполковник Валентин Терзиев.

Евтимов акцентира, че в тази ситуация към този момент приказваме за разчитане на черната кутия на изтребителя, а не за търсенето ѝ - то от дълго време е завършило сполучливо.
 Панайотов в Граф Игнатиево: МиГ-овете няма да бъдат приземени Панайотов в Граф Игнатиево: МиГ-овете няма да бъдат приземени
Служебният министър на защитата Георги Панайотов и началникът на защитата адмирал Емил Ефтимов са се срещнали с персоналния състав на авио...

Какво е формалното умозаключение за случая,!

Накратко

Над 500 военни са оказвали помощ за гасене на пожари от 21 юли насам. Около 800 тона вода са употребявани за гасене на пожарите това лято от вертолети.

През идната седмица още веднъж се чака гореща вълна и особено в Белград и Нови Сад да вземем за пример се чакат температури от 40 градуса, до момента в който в България ще се движи над 35 градуса.

Още от ОБЩЕСТВО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР