Нито ковид кризата, нито миграцията ни нанесе толкова щети, колкото

...
Нито ковид кризата, нито миграцията ни нанесе толкова щети, колкото
Коментари Харесай

Борисов: Нито ковид кризата, нито миграцията ни нанесе толкова щети, колкото промяната“

" Нито коронавирус рецесията, нито миграцията ни нанесе толкоз вреди, колкото „ смяната ". Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Ямбол.

" Нинова даде обещание евтини дърва. Ходих в Свиленград. Питах ги имат ли евтини дърва, те споделиха, че дори не са получавали. Частниците ги продават по-скъпи. А истината е, че евентуално ще има и недостиг ", сподели от трибуната Делян Добрев.

На трибуната след него излезе Радомир Чолаков.

" Кирил Петков си сподели ясно, че единствената им цел да останат на власт е Бойко Рашков да стане началник на КОНПИ ", разгласи той. Според Чолаков единствено ГЕРБ може да направи правосъдна промяна.

" Хората започнаха да схващат, че мафията ръководи сега. Сега се намираме в зоната на разпада. В леко зашеметената усмивка на премиера царува някаква зашеметеност. Назначенията се вършат на роднински връзки, и от време на време на заслуги, които са съумели да се заловен за верния парапет. Нали бяха огромни евроатлантици, а отхвърлиха да дават оръжие на Украйна. репчат се на Путин, а със зъби и нокти бранят ползите на " Лукойл ". Те ни трансфораха в кръстопът на дребните разминавания. Онзи ден Асен Василев си разреши да каже, че му шушнели да се сформира евроатлантическо държавно управление. Опасявам се, че единственото шумолене, което той

несъмнено, е шумът от комисиони ", сподели Даниел Митов.

След това се изрече водачът на партията Бойко Борисов:

" Всичко, което положително се случва в Ямбол, е с помощта на нашето държавно управление. Болницата щеше да бъде този февруари подготвена. За партията е добре да създадат държавно управление, само че е неприятно за страната. Потвърди се, че войната за едни е неприятно нещо, за едни от положително. България е от страната на тези, които носят растеж. След като и в Германия въглищните централи щяха да създадат по този начин, че да употребяваме най-евтиния ток. Сега сме като в Африка. Кое ни пречеше да купим нефт и ние да си го произведем. Инфлация подвига хляба. Латвия през вчерашния ден вкараха подобен закон, който предложих на Политическа партия - да вкараме закон за диверсификация на газ. Те не желаеха. Може ли да говорите за правова страна, когато на 13 юли връщате цена с 32% повече.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР