Нито една връзка не е перфектна по простата причина, че

...
Нито една връзка не е перфектна по простата причина, че
Коментари Харесай

Връзката ви е обречена, ако партньорът ви прави тези неща

Нито една връзка не е съвършена по простата причина, че хората не са съвършени. Няма идеални персони, характери или връзки. Всичко е въпрос на баланс, схващане и приемане. Ориентирането в методите към най-близкия ви човек не е лесна задача. Да бъдеш във връзка от време на време е толкоз объркващо, колкото даже не можем да си представим. Често си мислим, че познаваме половинката си, че знаем какво мисли, а се оказва таман противоположното. Дори най-силните връзки сред двама обичащи се могат да се разпаднат. Понякога сигналите за това идват от единия сътрудник, само че другият се нуждае от време, с цел да ги забележи. Дори да видите признаците, че нещата не отиват към благополучен край за връзката ви, вие евентуално сте склонни да оправдавате, да проявявате схващане, да се стремите да потиснете гласа на разсъдъка в името на любовта. Това води до все по-дълбоко поглъщане. Потискането и непризнаването на действителността ще токсини на първо време вашите страсти, а по-късно и връзката ви. Затова, в случай че забележите, че сътрудникът ви прави тези неща, би трябвало да знаете, че вероятността връзката ви да се окаже обречена в бъдеще не е по никакъв начин дребна.

Той бяга от споровете и разногласията
Конфронтацията постоянно е извънредно неприятна, само че е неизбежна, тъй като хората са разнообразни и колкото и да се обичат, от време на време се карат. Карайки се, вие излагате възгледите си и изразявате позицията си. Не е нужно да крещите, с цел да се счете, че се карате. Достатъчно е да се появи различие, което да провокира реакция у вас. Ако обаче реакция у колегата ви не настава, а той избира да отиде в другата стая и да замълчи, това е извънредно неприятен знак за бъдещето на вашата връзка. Неговото отвращение да се изправи и да се бори за решаването на проблемите ви, както и прикриването на персоналното му мнение по тези въпроси с времето ще се окаже голям препъникамък за връзките ви. Замитането на проблемите под килима и преструването, че не съществуват нагнетява напрежение сред сътрудниците и прави връзката още по-невъзможна, даже и поради дреболии.

Никога не се извинява
Липсата на реакция при спор, както и прикриването на действителните мисли в спешни обстановки е също толкоз пагубно, колкото и неналичието на опрощение. Ако сътрудникът ви в никакъв случай не ви се извинява по никакъв мотив, даже когато не е прав, това значи, че сте в токсична връзка. Може да отнеме време, от време на време много дълго, до момента в който осъзнаете, че сте потънали в меланхолия от това, че не получавате извинения. Това ще ви накара да се съмнявате в себе си, в правотата си, ще се съгласявате с гледните точки на колегата си, даже когато имате съпротиви. Не по-малко неприятен знак е прекомерното извиняване. В някои случаи то също е механизъм за надзор на колегата.

Той премълчава доста неща
Когато сътрудникът ви премълчава мнението си и не взима намерено отношение, това е доста неприятен симптом, вещаещ недобър завършек на връзката ви. В главата ви нещата са едни, а се оказва, че в неговата – напълно други. В даден миг, когато се натрупва прекомерно доста напрежение ще го разберете, само че по сложния метод.

Той непрекъснато гледа в телефона си
Това е не просто невъзпитано и неприятен табиет, а симптом на информационна бездна сред вас. Без обикновено двустранно другарство връзката е обречена. Ако сътрудникът ви непрестанно гледа в телефона си, до момента в който говорите, това е пасивно-агресивен метод да ви покаже, че не е склонен, че не се интересува от вас и от мнението ви, още по-малко се интересува от това да решите проблемите си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР