Нито една от партиите в управляващата коалиция не е готова

...
Нито една от партиите в управляващата коалиция не е готова
Коментари Харесай

Антоний Гълъбов: Правителството да излезе от управленската си криза, има максимум 3 месеца

Нито една от партиите в ръководещата коалиция не е подготвена да работи повече от това, което е заложено в съглашението, те желаят да се придържат към личното си разделяне в изпълнителната власт и това е един от систематичните проблеми на това ръководство.

Това съобщи пред бТВ политологът Антоний Гълъбов.

„ Оттук нататък държавното управление има макс три месеца – това е финален късмет за ръководството “, акцентира той.

„ Трябва да възнамеряват какво ще създадат в идващите 100 дни, да го споделят с всички обществени сътрудници и с българските жители, да реализират единодушие за това по какъв начин ще вземат решения. “ – разяснява политологът.

По думите му, с цел да могат да вземат решение съответни проблеми, сътрудниците би трябвало да имат единодушие по това по какъв начин ще вземат решения, а те нямат такова единодушие.

„ Упрлавленската рецесия все по-очевидна. Имаме свръхконцентрация на власт и на запаси във фигурата на Асен Василев, има налагане, безспорен отвод от разговор, безспорен отвод от реализиране на единодушие с който и да е, имаме обществени сътрудници и синдикати, които са в извънредно с напрежение положение. Имат финален късмет, в случай че желаят да оцелеят във властта. “ – заключи Антоний Гълъбов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР