Нито една от партиите не може да реши политическата криза

...
Нито една от партиите не може да реши политическата криза
Коментари Харесай

Атанасова: Готови сме да разговаряме с всяка от партиите и да се съобразим с различните аргументи


Нито една от партиите не може да реши политическата рецесия сама, по тази причина " в името на успеха " ГЕРБ-СДС е подготвена да беседва с всяка една от партиите в новия парламент. Това сподели Десислава Атанасова от ГЕРБ в словото си при откриването на 49-ото Народно заседание.

Тя изясни, че партията, която завоюва максимален избор на изборите, към момента няма самочувствието, че са ги спечелили, защото ясно виждат, че гледната им точка е единствено една от многото в Народното събрание.

" Нашата победа няма по какъв начин да се състои в проценти, цифри, депутатски места. Нашата победа би била годна само в случай че 49-ото Народно заседание успее да възвърне базисните публични консенсуси, да излъчи ръководство и да сътвори среда на взаимоотношения оттатък спорове и кавги ", съобщи Атанасова.

В словото си тя прикани депутатите да проявят примирение и да " подтиснат гордостта си ". Атанасова заприказва за редица тествания, които са се появили през последните две години и сподели, че от ГЕРБ са отворени за разговор.

" Решаването на политическата рецесия не може да се случи по комфортен за партиите метод - за нито една от партиите. Въпрос на политическо водачество е верните решения да се вземат в точния момент без значение от вътрешнопартийните недоволства ", добави тя.

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР