Нито една от жертвите на жестокото престъпление, извършено в Нови

...
Нито една от жертвите на жестокото престъпление, извършено в Нови
Коментари Харесай

МВР за случая Нови Искър: Нито една от жертвите не се е самоубила

Нито една от жертвите на жестокото закононарушение, осъществено в Нови Искър, не се е самоубила. Това споделиха на брифинг основният секретар на Министерство на вътрешните работи Младен Маринов и шефът на Националната следствена работа Борислав Сарафов, оповестява NOVA

Намерени са джипът на фамилията от Нови Искър и тялото на търсената

"Всички са убити с огнестрелно оръжие, с голям брой изстрели. Не е ясно дали оръжието е едно, чакаме да станат подготвени експертизите. Предстои доста работа по лабораториите ", добави още Сарафов.

Основната версия за закононарушението, по която работят проверяващите, е обвързвана с активността на убития Неделчо Юнаков. „ Той се е занимавал с комерсиална активност, в това число с компании, които чистят ДДС”, съобщи Маринов.

В момента се ревизира и методът, по който е добит парцела в Нови Искър, където фамилията живеело от към година.

"Направен е неподвижен, само че и динамичен оглед на местопроизшествието. Иззети са нужните доказателства. Няма по какъв начин в този ранен стадий да очаквате оптимално цялостна и обстойна информация. Работим по голям брой версии ", сподели още той.

Откриха 5 души, убити в къща в Нови Искър

"Работи екип на Института по логика на психиката, който се занимава с събитията и обстоятелствата във връзка с жертвите и положението на телата и ще се изготви психопрофил на килъра ", сподели Маринов. "Убийствата са осъществени в нощта на 31-и против 1-и януари.

Повече детайлности и точния час на гибелта на всеки един, не може да кажем все още. След приключването на експертизите, ще дадем повече информация ", сподели Борислав Сарафов, добавяйки, че голям екип работи по случая.

Става ясно, че най-вероятно дамата е качена принудително в автомобила, само че това не е публично доказано. Утре се чакат повече детайлности по случая.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР