Нито е спешно, нито е належащо, нито е важно, казват

...
Нито е спешно, нито е належащо, нито е важно, казват
Коментари Харесай

Георги Свиленски за придобиването на нови бронетранспортьори: Нито е спешно, нито е належащо

" Нито е незабавно, нито е необходимо, нито е значимо, споделят го и неговите подкрепящи Борисов и Пеевски, желаят му оставката, имат цялостното съображение, в петък и Борисов, и Пеевски, и партиите, които съставляват, да влязат в пленарна зала и да гласоподават оставката на държавното управление, в това число и на Тагарев ", съобщи пред публицисти в Народното събрание Георги Свиленски от „ Българска социалистическа партия за България “ в коментар във връзка изявление на министъра на защитата Тодор Тагарев за плана за нови бронирани машини, оповестява Българска телеграфна агенция.

Надяваме се планът за нови бронирани машини да мине в Народното събрание, защото е доста значимо договорът да бъде подписан и задействан тази година. Ако се чака депутатите да се върнат след изборите и тогава да стартират полемиките в пленарната зала, има риск да не успеем с процедурите, защото би трябвало да има сключване на контракт и той би трябвало да влезе още веднъж за ратификация като междудържавен контракт, което ще изисква време, сподели Тагарев в телевизионно изявление през днешния ден.

" Този човек би трябвало да напусне държавното управление, властта и всичко, обвързвано с допира с страната ", счита Свиленски. По думите му министърът не пази държавни ползи, пази непознати ползи, които опонират на здравия разсъдък в България.

" Този министър е нездравословен за страната и час по-скоро трябваше да напусне българската политика ", счита Свиленски.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР