Nissan ще започне полеви тестове за автономни робо-таксита в Япония

...
Nissan ще започне полеви тестове за автономни робо-таксита в Япония
Коментари Харесай

Nissan започва тестове на робо-таксита в Япония

Nissan ще стартира полеви проби за самостоятелни " робо-таксита " в Япония при започване на идната година, до момента в който противници по целия свят форсират развиването на самоуправляващите се технологии.
Автомобилният колос и японската компания за мобилни игри DeNA взаимно създадоха новите коли без водач, наречени Easy Ride. Те възнамеряват да проведат теста в продължение на две седмици през март в Йокохама, югозападно от Токио, като употребяват две електрически самостоятелни транспортни средства. Целта е услугата да бъде пусната до 2020 година Тя ще бъде налична за клиентите посредством мобилно приложение, съобщи БГНЕС.
Очаква се услугата да е налична на голям брой езици. Ще бъде употребена и отдалечена система за наблюдаване, с цел да се подсигурява сигурността на пасажерите.
Броят на задграничните гости в Япония доближава рекордни висоти преди Олимпиадата през 2020 година в Токио. Автомобилните колоси към този момент се състезават за напредъка при самостоятелните транспортни средства, а конкуренцията им включва бизнесмени от Силициевата котловина като Apple, Гугъл, Tesla и Uber.
Миналата седмица General Motors съобщи, че ще опита да изпревари своите съперници, като започва огромна флота от самостоятелни таксита до 2019 г
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР