Nissan разпространи информация за новата версия на хитовия за марката модел

...
Nissan разпространи информация за новата
версия на хитовия за марката модел
Коментари Харесай

Nissan Navara дебютира с обновен дизайн и нови технологии

Nissan популяризира информация за новата версия на хитовия за марката модел Navara, за който от компанията споделят, че дебютира с усъвършенствани параметри по отношение на сигурността, комфорта и общата задоволеност от ръководството.

Nissan Navara, който ще бъде пуснат в продажба първо в Тайланд през декември, а по-късно и на останалите пазари на марката, ще се предлага със системата за активна безопасност Intelligent Forward Collision Warning, която следи трафика напред и е в съсотяние да задейства автоматизирано спирачната система при положение на заплаха от удар.

В оборудването на Navara участва и системата за видео наблюдаване около цялото транспортно средство Intelligent Around View Monitor, която способства за по-лесното паркиране и маневриране в ограничени пространства. Системата разполага и със специален офроуд режим, който известява за рискове в непосредствена непосредственост до купето при придвижване с ниски скорости и в режим на четири задвижващи колела.



За новата Navara от Nissan споделят, че ще предложи по-приятно пътно държание, намалени трептения и звук, нова интегрирана стъпенка в задната ризница, повишена товароносимост и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР