Nissan планира всички нови предложения на превозни средства“ на ключови

...
Nissan планира всички нови предложения на превозни средства“ на ключови
Коментари Харесай

Nissan електрифицира моделите си на ключови пазари до 2030 година

Nissan възнамерява „ всички нови оферти на транспортни средства “ на основни пазари да бъдат електрифицирани към 2030 година, като част от напъните на японския авто производител да реализира въглеродна индиферентност до 2050-а.

Компанията, която възнамерява да покрие пазарите в Япония, Китай, Съединени американски щати и Европа, съобщи, че ще продължи да усъвършенства батериите си за електрически коли, както и да развива хибридната си технология e-POWER, за реализиране на по-голяма енергийна успеваемост, написа „ Ройтерс “.

С тези свои проекти Nissan се причислява към напъните на десетки международно автопроизводители за преход към по-екологични модели.

Междувременно Япония се стреми да отстрани продажбите на коли на бензин доникъде на 30-те години, преминавайки към електрически автомобили. Страната показа своята тактика за „ зелен напредък “, включваща подмяна на всички нови транспортни средства с електрически, с цел да се приближи до осъществяването на задачите си за въглеродна индиферентност към 2050 година.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР