Nissan обяви, че в японските дилърски центрове на марката вече се

...
Nissan обяви, че в японските дилърски
центрове на марката вече се
Коментари Харесай

Nissan приема заявки за електромобила Ariya

Nissan разгласи, че в японските дилърски центрове на марката към този момент се приемат предварителни поръчки за закупуването на пилотната лимитирана серия на изцяло новия и 100% електрически модел на марката- Ariya, който беше показан за първи път пред необятна аудитория по време на тазгодишното .

Лимитираната серия на електрическия автомобил Nissan Ariya е налична в две батерийни и две мощностни версии за общо четири основни модификации, и с голям брой специфични решения, които да отговорят на потребностите и очакванията на огромна потребителска група. Цените на специфичната версия стартират от към 6.6 млрн йени (малко под 49 000 евро), а тези на общоприетата Ariya от малко над 37 000 евро след приспадането на местните преференции.



В оборудването на специфичната пилотна серия на Ariya са включени тематични стилистични решения, в това число уникални 19-цолови джанти, панорамен стъклен таван, Nappa тапицерия на седалките, BOSE Premium Sound аудиосистема с 10 колони, система за полуавтономво управление ProPILOT 2.0, ProPILOT Remote Park паркинг асистент, Nissan Safety Shield семейство системи за повишение на дейната и пасивната безопасност, особено създадени за модела постелки с концепцията за пресъздаването на каменна градина и други.

Базовата версия на лимитираната серия на Ariya идва с батериен детайл с капацитет от 66 kWh, мощ от 218 конски сили, въртящ момент от 300 Нм и самостоятелност от до 450 километра.

Топ модификацията- Ariya B9 e-4ORCE, която е със задвижване на четирите колела, батериен блок с потенциал от 91 kWh, мощ от 395 конски сили, въртящ миг от 600 Нм и свободен пробег от до 580 километра.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР