Nissan обяви, че в резултат на усилията на авантюристите Крис

...
Nissan обяви, че в резултат на усилията на авантюристите Крис
Коментари Харесай

Nissan Ariya е първата кола с пътешествие от Северния до Южния полюс

Nissan разгласи, че вследствие на напъните на авантюристите Крис и Джули Рамси, и екипа на компанията, Ariya е станала първата 100% електрическа кола, която е минала дистанцията от Северния до Южния полюс (Pole to Pole).

" Тяхното десетмесечно и 30 000 км премеждие, което в замръзналото Арктическо море на Северния магнитен полюс, предложи прекосяване през разнообразните терени и условия на Северна, Централна и Южна Америка, преди деликатно да прекосят най-отдалечения континент на планетата, с цел да доближават Южния полюс ", споделят от Nissan. " Това е първият път, когато автомобил, да не приказваме за електрически автомобил, прави такова пътешестване ".

За да бъде оптимално квалифициран за приключението, употребяваният представител на Ariya e-4ORCE е бил доработен от експерта в региона на офроуд машините Arctic Trucks, само че по самата задвижваща система на електрическия автомобил не са правени промени.

За да бъде обаче усъвършенствана проходимостта на автомобила, включително на заледени и заснежени повърхности, както и по скали и общ кръстосан терен, Ariya e-4ORCE Pole to Pole е минала през стратегия за доработка на екстериора и окачването. Тук главната дача на екипа е била консолидираното на по-голяма и многопрофилна композиция гуми/джанти, както и увеличението на отстоянието на колата от пътя.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР