Nissan обяви, че след изминати повече от 20 000 километра,

...
Nissan обяви, че след изминати повече от 20 000 километра,
Коментари Харесай

Уникалната електрическа инициатива Pole to Pole на Nissan премина Екватора

Nissan разгласи, че след изминати повече от 20 000 километра, участниците в първата по рода си напълно електрическа самодейност са минали Екватора.

Основни настоящи лица в неповторимото мероприятие са приключенците Крис и Джули Рамзи, както и особено готова версия на 100% електрическия модел Ariya на Nissan. Пред тях в този момент следва предизвикването на Южното полукълбо по пътя им към Южния полюс, който имат за цел да доближат до края на годината.

" Със своя квалифициран за експедиции Nissan Ariya, двойката до момента е минала повече от 20 000 км, пресичайки предизвикателния лед на Арктически море, топящи се канадски ледени пътища и изследвайки Северна и Централна Америка, преди да доближи линията на екватора в Кито, Еквадор ", споделят от Nissan.

Основната цел, която са си сложили от Nissan с Pole to Pole е това да се трансформира във върховото предизвикателство, на което може да бъде подложен един напълно електромобил, като в това време се подкрепи ускоряването на възприемането на този тип решение за подвижност.

Модификациите по доработената версия на са били целеустремено минимални, като такива липсват напълно във връзка с батерията и задвижването на електрическия автомобил, а явни корекции и усъвършенствания са нанесени по окачването и калниците на колата, както и по багажника на тавана, който е оборудван с поделение за стартиране на дрон.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР