Nissan обяви, че първите потребители, които ще имат възможност да заяват

...
Nissan обяви, че първите потребители, които
ще имат възможност да заяват
Коментари Харесай

100% електрическата Ariya на Nissan първо в Норвегия

Nissan разгласи, че първите консуматори, които ще имат опция да заяват своето желание да придобият напълно новата и 100% електрическа Ariya в Европа, ще бъдат тези в Норвегия.

От Nissan разясняват, че предварителни заявки за закупуването на Ariya в Норвегия ще стартират да се одобряват от 9 септември, а първите доставки се чака да бъдат осъществени през лятото на следващата година.

Клиентите, както в Норвегия, по този начин и малко по-късно на други европейски пазари, ще могат да избират сред четири версии на .

Най-добър свободен пробег обещава версията с две задвижващи колела на Ariya, която е оборудвана с батериен блок с капацитет от 87 kWh, като тук автономността е до 500 километра.

Базовата версия на Nissan Ariya е оборудвана с батерия с потенциал от 63 kWh (до 360 километра), а топ осъществяването е Ariya Performance (AWD – e-4ORCE) с батерия 87 kWh и четири задвижващи колела (до 400 километра). Четвъртата трансформация на електрическия SUV е Ariya (AWD – e-4ORCE) с батерия 87 kWh, при която автономността е до 460 километра.

В взаимозависимост от конфигурацията си, Ariya обещава опция за ускоряване от 0 до 100 км/ч от 5.1 до 7.6 секунди, както и максимална скорост на придвижване от 160 км/ч или 200 км/ч.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР