Nissan обяви, че Наоми Осака- новата кралица на US Open, се

...
Nissan обяви, че Наоми Осака- новата кралица
на US Open, се
Коментари Харесай

Наоми Осака: Новият посланик на Nissan

Nissan разгласи, че Наоми Осака- новата кралица на US Open, се причислява към компанията, като ще извършва ролята на глобален посланик на марката.

“Тази седмица беше една сбъдната фантазия и за мен е чест да съставлявам Япония и Nissan на международно равнище ”, разяснява Осака, която се трансформира в първата японка спечелила купа от Големия шлем. “Бях привлечена към партньорството с Nissan заради мощното й японско ДНК и мощният й борбен дух в световен мащаб. Марката винаги провокира упованията и очаквам с неспокойствие да предложа нейната визия за вълнението от ръководството на нова публика по целия свят ”, споделя Осака.

Като част от съдействието, Осака ще има изяви в световните рекламни и промоционални акции на Nissan, а автомобилният производител ще подпомага нейните спортни действия, включително и чрез даването на коли по време на надпреварите й.

“С непримиримост и прелест, Наоми Осака не се страхува да се изправи пред най-добрите тенисисти на нашето време и да завоюва ”, анонсира Асако Хошино, старши вицепрезидент на Nissan Motor. “Това е същия спортен дух, който е въплътен в цялата история на Nissan, илюстриран най-наскоро с Nissan LEAF, който се опълчи и се превърна в най-продаваната електрическа кола в света. И сходно на Наоми, Nissan тепърва стартира ”.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР