Nissan Motor и Honda Motor обявиха, че двете компании са

...
Nissan Motor и Honda Motor обявиха, че двете компании са
Коментари Харесай

Nissan и Honda с обща инициатива в името на електрификацията и интелигентната мобилност

Nissan Motor и Honda Motor оповестиха, че двете компании са подписали меморандум за съгласие, съгласно който страните ще стартират да работят интензивно в региона на електрификацията и интелигентната автомобилна подвижност.

" За по-нататъшно ускорение на напъните към въглеродна индиферентност и нулеви смъртни случаи при пътнотранспортни катастрофи, ще бъде от значително значение да се укрепят екологичните и технологиите в региона на електрификацията, както и софтуерната създаването ", афишират Honda и Nissan в общото си изказване. " Двете компании реализираха съгласие въз основа на убеждението, че е належащо да обединят своите мощни страни и да проучат опциите за бъдещо съдействие ".

Според анонса на двете компании, идните им изследвания ще включват автомобилни софтуерни платформи, съществени съставни елементи, свързани с електрическите автомобили и допълващи се артикули.

" Очакваме с неспокойствие по-нататъшни разисквания и се стремим да бъдем печаливши за един резистентен напредък ", споделя Макото Учида, президент и изпълнителен шеф на Nissan.

" В този интервал на промяна, която се случва един път на век в автомобилната промишленост, ние ще разгледаме капацитета за партньорство сред Nissan и Honda ", разяснява от своя страна Тошихиро Мибе, шеф и президент на Honda. " Нашите критерии за изследване ще бъдат дали синергията на технологиите и познанията, които нашите компании са натрупали, ще ни разреши да станем водачи в промишлеността, като създадем нова стойност за автомобилната промишленост ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР