Nissan Motor анонсира нови амбициозни планове, крайната цел на които е

...
Nissan Motor анонсира нови амбициозни планове,
крайната цел на които е
Коментари Харесай

Всички нови коли на Nissan получават електрифицирани версии

Nissan Motor анонсира нови амбициозни проекти, крайната цел на които е превръщането на марката във въглеродно неутрална до 2050 година. Основен фактор за реализирането на това е обвързван с желанието на компанията да електрифицира цялата си гама нови артикули на главните си пазари- Япония, Китай, Съединените Американски Щати и Европа, от началото на следващото десетилетие.

От Nissan разясняват, че за постигането на крайната си цел, компанията ще продължи да работи в региона на електрификацията и усъвършенстването на индустриалните си процеси, като ще заложи на нови решения в областта на батериите (solid-state), развитие на новаторската си хибридна система за задвижване e-POWER, повишение на ефективността на заводите си и други.

"Ние сме решени да помогнем за създаването на вътлеродно неутрално общество и да ускорим световното течение срещу измененията на климата ", коментира Макото Учида, изпълнителен шеф на Nissan. "Нашето предложение при електрифицираните коли ще продължи да се разраства по целия свят и това ще помогне доста за превръщането на Nissan във въглеродно неутрална. Ще продължим да работим за нововъведения, които обогатяват живота на хората, стремейки се към едно стабилно бъдеще за всички ".
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР