Nissan анонсира версията 2021 година на компактната си Micra, която компанията лансира

...
Nissan анонсира версията 2021 година на
компактната си Micra, която компанията
лансира
Коментари Харесай

Nissan обнови Micra за новата година

Nissan анонсира версията 2021 година на компактната си Micra, която компанията лансира автентично в Европа преди 38 години.

Основните новости при Nissan Micra 2021 са свързани с разнообразяването и обогатяването на модификационното портфолио на модела, като към вече познатите равнища Visia, Acenta и Tekna компанията добавя N-Design и N-Sport.

Новата версия N-Sport дебютира с черни лъскави челни и странични детайли, черни капаци на външните огледала, 17-цолови още веднъж черни алуминиеви джанти, изцяло диодно оформление на предните и задните светлини, седалки с елементи Alcantara и други.

N-Design равнището на Micra 2021 дава опция на клиентите да избират сред лъскаво черно или хром осъществяване на предната, странични и задната част, а в оборудването са включени нови 16-цолови двуцветни джанти, седалки с нова черна тапицерия с противоположен сив тегел, възможност за поръчка на Energy Orange интериорно осъществяване и други.

С изключение на базовото равнище на изпълнение на Micra 2021, в оборудването на автомобилите са включени редица системи за повишение на дейната сигурност, в това число система за подкрепяне на потеглянето по надолнище, Intelligent Ride Control и Intelligent Trace Control. Пакетът Safety Pack надгражда с автоматични фарове, система за задържане на автомобила в пътното платно, разпознаване на пътните знаци, Intelligent Forward Emergency Braking с функционалност за разпознаване на пешеходци и други.

От Nissan споделят, че специално разработената за европейския пазар Micra може да се похвали с повече от 230 000 реализирани единици в Европа от лансирането на настоящата й генерация през 2017 година.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР