Ниските заплати, съществуващ чадър над определени хора, законите и липсата

...
Ниските заплати, съществуващ чадър над определени хора, законите и липсата
Коментари Харесай

Ниските заплати били сред основните проблеми в ДАИ

Ниските заплати, действителен чадър над избрани хора, законите и неналичието на качествени фрагменти са причина за корупцията в Изпълнителна организация " Автомобилна администрация " (ИААА). Около тази теза се сплотиха в ефира на Би Ти Ви преподавателите по автомобилна подготовка Йонко Иванов и Кънчо Димитров, който е и някогашен началник на организацията. Поводът е вчерашната акцията на ГДПОП и Специализираната прокуратура в Благоевград, при която бяха арестувани над 10 души от някогашната Държавна автомобилна ревизия. Тя беше следващата от серия сходни арести в тази конструкция.

Според Иванов " Благоевград е емблематично място, в което от 10 години стават сходни неща ". Той допусна, че акциите от последните дни са отговор на апела на президента " да се палнат прожекторите ".

" Хората ще бъдат натиснати, ще стартират да се топят един различен, ще последват нови арести, само че ще бъдат освободени ", добави Йонко Иванов.

" Хора, които са били задържани, биват възстановявани на работа и оправдани. Не може хора с повдигнати обвинявания да ти работят ", счита някогашният началник на ДАИ Кънчо Димитров.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР