Ниската избирателна активност е страшен удар върху политическата класа. Това

...
Ниската избирателна активност е страшен удар върху политическата класа. Това
Коментари Харесай

Какво издаде езикът на тялото на политическите лидери по време на кампанията

Ниската изборна интензивност е заплашителен удар върху политическата класа. Това съобщи в студиото на „ Офанзива ” по NOVA NEWS доктор Илия Илиев, психологът на Държавна сигурност, подготвял сътрудниците на външното разузнаване.

По думите му това кара политическите водачи да бъдат по-скромни в изявленията си, а в този момент сглобката ще бъде завършена по друг метод - по общини.

Илиев разяснява за новоизбрания кмет на София, че езикът на тялото му издава терзание.

„ Той е възпитаван от офицери, да не сбърка. Възпитаван е в дух на висока отговорност. Той е прекомерно виновен човек, с цел да поддържа връзка дълго време с безотговорни хора, каквото ще му се наложи в този момент ”, съобщи Илиев.

Според него езикът на тялото при е издавал надменност, на моменти пренебрежение и пренебрежителност.

По думите на Илиев водачът на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е " амортизиран ", само че съумява да прикрие някои неща, защото е " ловък ". Той дефинира като " неоткровен човек " съпредседателя на Политическа партия.

За водача на Илиев разяснява, че издава висок самоконтрол и просветеност. Той дефинира като човек, на който се постанова да заеме дейна обществена позиция, което „ не е за него ”.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР