Нищо не е загубено, утре Мария Габриел може да вземе

...
Нищо не е загубено, утре Мария Габриел може да вземе
Коментари Харесай

Кирил Петков: Нищо не е загубено, утре Мария Габриел може да вземе мандата

" Нищо не е изгубено, на следващия ден Мария Габриел може да вземе мандата. Можем да продължим ръководството и да не вкарваме страната в рецесия ", съобщи Кирил Петков на ексклузивен брифинг на " Продължаваме промяната " - " Демократична България ".

" Оказа се, че подписването на съглашението се отсрочва за незнаен период ", съобщи Асен Василев. " Възможно е това да се окаже подправена рецесия, само че е допустимо да се окаже и изцяло действителна ", съобщи още той.

Атанас Атанасов от Демократична България съобщи, че не знае каква е повода за актуалната обстановка и не си изяснява несъгласието към съглашението. Той прикани Бойко Борисов да се намеси в договарянията.

По думите на Асен Василев, в регулаторите би трябвало да има развой, посредством който да се изберат самостоятелни началници - това е наличието на съглашението, направено в последната седмица взаимно от ГЕРБ и ПП-ДБ.

" Това ще разреши на България да завърши с прехода ", сподели Василев и изясни, че макар късния час, ще остане " сдържан оптимист "

" Всички мислим за България, мощно имам вяра, че ще успеем да намерим верния език ", сподели още Василев.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР