Нищо не е по-неприятно от това да отворите съдомиялна машина

...
Нищо не е по-неприятно от това да отворите съдомиялна машина
Коментари Харесай

Как да изваждаме по-чисти съдове от съдомиялната

Нищо не е по-неприятно от това да отворите съдомиялна машина след цикъл и да откриете, че всичките ви съдове са към момента мръсни. В множеството случаи това е по този начин, тъй като самата съдомиялна машина се нуждае от разчистване, тъй че измиването на нейните елементи и интериор би трябвало неотложно да усъвършенства нейната продуктивност.

Правилното зареждане на машината също по този начин ще подсигурява, че всички повърхности получават нужното внимание.

Измиване на вашата съдомиялна машина

Почистете дренажния филтър. Мръсотията от вашите мръсни чинии не изчезва вълшебен, откакто стартирате цикъл на съдомиялната. Уверете се, че филтърът не е цялостен с отпадък от последния цикъл. Ако е по този начин, проверете управлението за това по какъв начин да го премахнете. След това просто го измийте в мивката с малко сапун и гъба, изплакнете сапунената вода и го поставете назад на мястото.

Запушеният филтър е един от най-честите виновници за съдовете, които излизат мръсни след цикъл. Това е по този начин, тъй като мръсната вода от последния цикъл не е изтекла изцяло. Това значи, че измивате идната партида със същата гадна вода.

Ако филтърът ви наподобява в действителност замърсен, откакто го извадите, може да го накиснете в гореща вода и сапун за съдове за един час. Освен това, вместо гъба използвайте нещо по-абразивно, като четка с найлонов косъм.

Изчистете тапите от пръскащите рамена. Подобно на филтъра, запушено пръскащо рамо може да понижи продуктивността на вашата машина. Това е по този начин, тъй като запушванията ще блокират прясната вода, която би трябвало да мие чиниите ви. Проверете управлението за това по какъв начин да отделите пръскащите рамена. След това, откакто ги изкарате, вижте всички дупки по всяко рамо, с цел да се уверите, че са чисти. Ако са задръстени:
 Грешките, които позволяваме при потребление на съдомиялна Грешките, които позволяваме при потребление на съдомиялна
Съдомиялните към този момент са станали част от живота ни, през днешния ден те са неразделна част от актуалната кухня. За да употребявате съдомиялната машина...

Използвайте стоманена тел, кабел или даже телена окачалка, с цел да извадите запушването. След това почистете бързо дупката с конец.

Следвайте това, като ги накиснете в прозрачен оцет. Това ще разгради всяко замърсяване, кейто не може да отстрани с конец.

Измийте уплътненията на вратите. С течение на времето към вътрешността на основната врата ще се натрупа отпадък, както и по гуменото уплътнение. Това може да аргументи неприятна миризма, тъй че почистете бързо вратата и уплътнението. Избършете ги с влажна забрадка или хартиени кърпи. Направете същото и със сапунената врата вътре в машината.

Пуснете празен цикъл с оцет. След като почистихте по-отдалечените места, където обичат да се крият отпадъци и нечистотия, почистете машината си главно. Просто изсипете чаша (237 ml) дестилиран прозрачен оцет в дъното на машината. След това започнете естествен цикъл на измиване и оставете съдомиялната да се почисти сама.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР