Нищо не е договорено, докато всичко не е договорено. С

...
Нищо не е договорено, докато всичко не е договорено. С
Коментари Харесай

Борисов за правителството: Нищо не е договорено, докато всичко не e договорено

" Нищо не е контрактувано, до момента в който всичко не е контрактувано. С една дума, дали въобще ще има държавно управление. Всички споделят, че би трябвало да има кабинет, само че всички споделиха бюджет и постоянно държавно управление, тъй като се опасяват от това, което излезе през вчерашния ден от Международния валутен фонд. Те споделиха, че Брутният вътрешен продукт на България е сред 0-1%. Това значи, че откакто международна банка и Европейска комисия излизат и ти дават подобен напредък, би трябвало да си страховит финансов вълшебник.

Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в коридорите на Народното събрание.

" Има парламентарна процедура първият да получава ръководителя. Всеки, който желае нещо друго - може би това е нова мода, по тази причина през днешния ден ще го обсъждаме ", сподели той.

" Има смисъл да се редуваме, беше даден за образец Екологичен потенциал. Там се редуват на 2 години и половина. По същия метод се редуват и в Комисията ", означи Борисов, ноуточни, че не е сполучлив образецът на Екологичен потенциал за нас.

" Тези дни демонстрираме и самообладание, и внимание, и диалогичност. Ние от " Възраждане " боязън нямаме, тъй като имаме ясно дефинирани разлики и направления, по които можем да работим дружно - мощна войска, произвеждане и така нататък Други имат проблем ", разяснява пред публицисти водачът на ГЕРБ.

„ Чухме декларациите. Ако са им откровени, има огромен късмет да се направи най-малко в 2 разновидността държавно управление ”. Това разяснява водачът на ГЕРБ на излизане от Народното събрание.

„ Системата няма повече късмет. Доволен съм, че на тази Велика сряда, Народното събрание беше доста обран, сдържан, същински политически парламент ”, разяснява още партийният водач.

Той видя предпочитание за държавно управление, само че неспособност това да се случи.

„ Ако с самообладание и приемливост оставим днешния ден за помислим, има разновидности ”, сподели Борисов.

„ Искаме решение, а то би трябвало да мине през взаимни отстъпки. Какво ще понесат партиите като загуба. Безотговорно е да кажеш – в случай че не съм самичък, няма да има държавно управление ”, сподели Борисов.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР