Нищо не бланираме. НЗОК няма да остане без бюджет.Въздържахме се

...
Нищо не бланираме. НЗОК няма да остане без бюджет.Въздържахме се
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Борисов с коментар за клиничните пътеки и обществените поръчки

Нищо не бланираме. НЗОК няма да остане без бюджет.Въздържахме се в Комисия, с цел да можем да питаме в зала за новите клиничите пътеки, нови лечебни заведения и нови действия, както и за публичните поръчки. На премиера Денков мога да му кажа, че управлеието на София бе такова през последните дни, че то заплашва публичното здраве. Това съобщи водачът на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в коридорите на Народно събрание.

Всеки да си поеме отговорност за случките, сподели той на въпрос дали президентът има право да си наложи несъгласие или не. " Асен Василев в посдната седмица направи доста корекции на бюджета с нашите специалисти и това е в вярната посока. Мисля, че бюджетът ще бъде подсилен. В тази некоалиция имаме ясна спогодба значимите тематики да се разискват и по-късно да се вкарват. Има земи, които не могат да се употребяват за нищо, само че плодородните земи, които са ни толкоз значими - не могат да се разпродават ", отсече той.

Попитан дали от считат, че Денков не се оправя като министър председател, както споделя Делян Пеевски, той съобщи: Оставете тези момчета да се оправят.

Отговарям за, другите партии дават отговор за себе си. Чул съм от Пеевски, че те не желаят министри в тази сглобка, сподели той.

По думите му Парламентът би трябвало да прави закони.

Очаквайте детайлности!

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР