Нищо, че преди три години поп фолк дивата Мария обяви,

...
Нищо, че преди три години поп фолк дивата Мария обяви,
Коментари Харесай

Мария шокира всички

Нищо, че преди три години поп фолк дивата Мария разгласи, че стопира с музикалната си кариера, а откакто омъжи неотдавна, почитателите й бяха към този момент съвсем уверени, че няма да я видят повече в микрофон в ръка, ето, че и това решение очевидно е било предпоследно.

Тези дни Мария се завъртя на 180 градуса и разгласи, че има желание да се завърне стремително на музикалната сцена. Как и по кое време тъкмо ще стане това, при все, че изпълнителката има предпочитание да е компактно до брачна половинка си, не е ясно. Но пък въпроса й: "Мислех си... дали желаете нова ария?! " провокира бурни реакции в обществените мрежи.

40-годишната заралийка безусловно бе нападната словесно от почитателите си, които желаят от нея да пусне нов шлагер допустимо най-скоро, а също по този начин и да я виждат по участия.

"Ще се постарая да не се повтаря ", отвърна им Мария и даде обещание да не бъде надалеч повече от чалга сцената. Все още не е ясно какво приготвя поп фолк дивата, само че доколкото я познаваме, сигурно ще прикове мигновено вниманието.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР