Nio е пионер на пазара за интелигентни електрически автомобили. Nio

...
Nio е пионер на пазара за интелигентни електрически автомобили. Nio
Коментари Харесай

Най-висока оценка на Euro NCAP за Nio ET5 Touring - видео

Nio е пионер на пазара за интелигентни електрически коли. Nio ET5 Touring, първото електрическо комби в премиум сегмента, е различен модел транспортно средство на компанията, който получи най-високата оценка от пет звезди в тестванията за сигурност на Euro NCAP (Програма за оценка на нови автомобили).

През юли 2023 година напълно електрическият премиум седан от междинен клас Nio ET5 и приблизително огромният и напълно електрически SUV Nio EL7 също получиха това самопризнание, което ги подрежда измежду най-безопасните транспортни средства в своя клас. Nio е и първата автомобилна марка с петзвезден рейтинг за сигурност след въвеждането на новия протокол от 2023 година

От основаването си в Шанхай през 2014 година китайците движат нововъведения от последващо потомство в региона на самостоятелното шофиране, цифровите технологии, електрическите задвижвания и батерийните системи. С ET5 Touring Nio пуска на пазара първия си електрически турър. Той е създаден особено за фамилии и добавя спортния темперамент на версията седан с еластичност, пространство и функционалност, съгласно производителя.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР