Nintendo Switch може и да няма нито една интересна новообявена

...
Nintendo Switch може и да няма нито една интересна новообявена
Коментари Харесай

Switch емулаторът RyujiNX вече подкарва Disgaea 5 и Axiom Verge

Nintendo Switch може и да няма нито една забавна новообявена игра, само че пък си има емулатор. Възползвайки се от слабия хардуер на конзолата, RyujiNX напредва с бързи темпове и към този момент пуска някои ААА заглавия на Nintendo като Super Mario Odyssey и Splatoon 2. Сега софтуерът към този момент може да подкара още две нови игри: Disgaea 5 и Axiom Verge.
Ако до момента не сте го пробвали, RyujiNX е Nintendo Switch емулатор, програмиран в C#, който се пробва да предложи добра непоклатимост, елементарен интерфейс и непрекъснати ъпдейти.

Естествено, не очаквайте да останете изключително впечатлени от метода, по който вървят двете заглавия, защото емулацията не е съвършена. Все отново, тя е развой единствено от няколко месеца, тъй че темпото единствено по себе си е положително. Други игри, които RyujiNX може да пусне са The Binding Of isaac, Cave Story+ и Puyo Puyo Tetris.

Емулаторите, несъмнено, не са методът да играете – постоянно избирайте истинския хардуер – само че в случай че ви е любопитно по какъв начин наподобява прехвалената подпора на Nintendo, която върви с бързи крачки по нерадостния път на Wii U, това е метод да разберете.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР