“Нинова си приписва победи. След като 16 години не може

...
“Нинова си приписва победи. След като 16 години не може
Коментари Харесай

Атанасова: Нинова да си гледа оцеляването на партията

“Нинова си приписва победи. След като 16 години не може да бие ГЕРБ на избори, през днешния ден означи победа, а точно - отхвърли на Борисов от личния му имунитет ”, това съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова, съобщи БГНЕС.

“Нинова, призовавайки за обективни присъди, евентуално не помни, че не тук е трибунала, който дефинира кой да бъде съден и с каква присъда. Странно ми е да приказва в един глас с някогашни магистрати, които стартират своите политически планове, и се чудя дали няма логическа или причинно-следствена връзка сред най-различни събития, в това число, водейки диалозите за държавно управление с ГЕРБ-СДС с първия мандат, и нейната внезапна смяна на отзиви ”, сподели още Атанасова. “Бих съветвала и нея, и други сътрудници да не замесват правосъдната, самостоятелна власт в калните си политически игри, тъй като този имунитет на Борисов евентуално се употребява за политическа дъвка, която през днешния ден бе отнета от госпожа Нинова, а има доста сегашни или бъдещи водачи, които ще вършат политически планове ”, счита още Атанасова.

“Ако има правдивост и обективна присъда, тя ще е неговата дефинитивна оправдателна присъда по това скалъпено дело. Всички сме наясно с материалите по делото, по какъв начин се забавиха всички изводи и всевъзможни процесуални дейности ”, акцентира още ръководителят на ПГ на ГЕРБ, и добави, че не е работа на Нинова да разяснява бъдещи правосъдни решения. “Да си гледа партията и нейното оцеляване ”, сподели още Десислава Атанасова.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР