Нина Добрев успя сериозно да притесни феновете си в края

...
Нина Добрев успя сериозно да притесни феновете си в края
Коментари Харесай

Нина Добрев със снимка от спешното

Нина Добрев съумя съществено да тормози почитателите си в края на предходната седмица. Нейната близка другарка Джулиан Хъф показа селфи, на което се вижда, че е застанала до болничното легло на актрисата.

А звездата от " Дневниците на вампира " е с кислородна маска на устата, черни очила на очите и несъмнено не наподобява добре .

Оказва се, че през уикенда Добрев е призната в незабавно поделение поради анафилактичен потрес , което е остра и бързо разрастваща се алергична реакция, изискваща своевременна здравна интервенция.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Nina Dobrev (@ninadobrevfanforever) на Ное 11, 2019 в 8:56 PST

Няколко часа откакто Хъф показа фотографията в обществените мрежи, Нина побърза да успокои своите почитатели. Тя разгласява стори в Instagram, в което изясни, че към този момент е вкъщи и всичко е наред .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от (@arabic.nina) на Ное 12, 2019 в 12:15 PST

А от интензивността на приятелката й разбираме, че тя е била компактно до нея в болничната стая през цялата нощ . Джулиан е оставила и дребни кристални камъчета, които да оказват помощ на обичаната й Нина да се възвърне по-бързо
 Нина Добрев, Грант Мелън и разделили ли са се двамата
Заедно ли са Нина Добрев и Грант Мелън

Слухове или самата истина

Добрев призна, че това не е първият път, в който попада в болница с сходни недоволства, тъй като има доста алергии . Затова за нея сходен банкет в незабавното и последвалите операции са по-скоро всекидневно, в сравнение с изключително събитие, написа People.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от (@arabic.nina) на Ное 11, 2019 в 10:14 PST
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР