Никоя връзка не е идеална. В момента, в който фазата

...
Никоя връзка не е идеална. В момента, в който фазата
Коментари Харесай

Кога една прекратена връзка си заслужава да се възроди

Никоя връзка не е идеална. В момента, в който етапа на първата пристрастеност свърши и стартира монотонното ежедневие, мнозина имат възприятието, че връзките им към този момент не са толкоз вълнуващи – и може би даже тъкмо по тази причина напущат колегата си. Но единствено тъй като се карате повече, скучаете по-често дружно или наличието на другия ви нервира, надалеч не значи, че би трябвало да се откажете от любовта си. Може би връзката ви е завършила, тъй като в този миг вие или вашият сътрудник е бил неудовлетворен от себе си? Но в действителност ли другият е отговорен за това? Много постоянно проектираме личното си незадоволство върху други хора. И може би партньорството ви не е било същинският проблем.

Чувствате се непълноценни след раздялата? Улавяте се, че непрекъснато си припомняте хубавите мигове? Ако поддържате положителни връзки между тях и възприятията ви още са живи – макар възможните неточности, злоупотреби с доверието или кавги, - би трябвало да проведете открит диалог. И може би да дадете още един късмет на любовта си. Защото в края на краищата всеки бърка от време на време.

    Често прекратяваме връзката или слагаме завършек на партньорството, за какво сме на мнение, че са престанали да ни ценят. Всичко, което вършим, се приема за даденост и минава неусетно. Но от време на време тъкмо в това е казусът: чакаме самопризнание, а най-много при дългогодишните връзки то постоянно липсва. Ако това е била главната причина да скъсате, би трябвало да се опитате да преосмислите недоволството си – тъй като по този метод е допустимо да съживите връзката. Не се ли е изчерпала любовта ви, би трябвало да разговаряте почтено и да си изясните връзките.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР