Никой по света не може да се чувства в безопасност,

...
Никой по света не може да се чувства в безопасност,
Коментари Харесай

Зеленски: Никой по света не е в безопасност докато Русия обстрелва Запорожката АЕЦ

Никой по света не може да се усеща в сигурност, до момента в който Русия обстрелва Запорожската атомна електроцентрала. Това съобщи украинският президент Володимир Зеленски в обичайното си вечерно видеопослание.

" Днес разговарях с ръководителя на Европейския съвет Шарл Мишел. Информирах го за обстановката на бойното поле, за опасността, която Русия е основала с ударите по Запорожката атомна електроцентрала. Няма страна в света, която да се усеща в сигурност, когато терористична страна обстрелва атомна електроцентрала. Не дай си Боже, да се случи нещо непоправимо - и никой няма да спре вятъра, който ще разнесе радиоактивното замърсяване. " - сподели украинският водач.

Зеленски прикани интернационалната общественост да даде кардинален отговор на съветските удари по Запорожката атомна електроцентрала.

Украинският президент съобщи, че обстановката в Донбас продължава да е доста сложна.

" Нашата войска прави всичко допустимо, с цел да спре съветския гнет и да нанесе най-големи загуби на окупаторите. Авдеевка, Пески, Маринка, Бахмуцкое и други горещи точки в Донецка област лишават доста от нашите старания и, за жалост, доста човешки животи. " - сподели Зеленски. /БГНЕС

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР