Никой не търси изчезналата Теодора Василева. Това се опасяват роднините

...
Никой не търси изчезналата Теодора Василева. Това се опасяват роднините
Коментари Харесай

Никой не търси изчезналата Теодора Василева: Роднини пуснаха частни детективи по следите на 25-годишната жена

Никой не търси изчезналата Теодора Василева. Това се притесняват роднините на 25-годишната жена, която е в неопределеност от 5 май. Лелята на Теди Нели Ганчева споделя пред столичен всекидневник, че няма религия на дейностите на криминалистите. Повод за терзание й давало това, че ден по-късно, на Гергьовден, телефонът на Теди е бил включен в продължение на няколко часа. През това време околните не спрели да звънят, само че им се затваряло. Притеснените родители писали известия.
„ Напиши най-малко, че си добре “, молели се те, само че отговор не последвал. „ Можеше да се наблюдава телефонът, да се види местоположението му “, счита лелята на изчезналото момиче.

Единствената информация, която дава полицията, е от следене по видеокамери. Към 13 часа в неделя Теди е била с другарка в региона на Професионалната гимназия по техника и лека индустрия (бившия Механотехникум) в Попово, който е покрай автогарата.
Момичетата се разделили и от този момент вестите за Теди секват.
Около 15 часа камерите я засичат на жп гарата.
Тя се е качила на влака за Варна, излиза наяве по-късно от полицейски информации. След като слиза на гарата в морската столица, Теди се отправила в посока Морската градина. Оттам следите й се губят.

Теодора Василева има малко момченце и устойчиво семейство. „ Полицията счита, че тя е тръгнала по лично предпочитание, само че ние я познаваме и знаем, че не е по този начин. Теди има момченце на година и половина, без което не може да живее и един час. Не би тръгнала някъде с чист разсъдък, без да вземе детето си “, разяснява лелята на изчезналата.
Тя посочи, че племенницата й излязла, без да си вземе багаж. На гърба си имала единствено раница с портмоне, телефон и документи. Била е облечена с черно кожено яке и с черен чеп. Теодора е с дълга светла коса, вързана на опашка, прецизират нейни другари в известие, което пускат в обществената мрежа. С него молят всеки, който има информация за момичето, да се обади на тел. 0886663414.

Теди имала устойчиво семейство, родители и мъж. С тях не са имали кавги, връзките им са били естествени и спокойни, описват околните. Те са шокирани от изгубването на младата майка. Опасяват се, че някой злонамерено може да е размътил главата й, да е залитнала по непозната тръпка или окултни и еретически придвижвания.
Майката на Теди я е оповестила за изчезнала още в неделя към 17 часа. Инспектор от поповската полиция й съобщил, че момичето към този момент е в листата за общодържавно търсене. На идващия ден след апели за информация за Теди в обществените мрежи със фамилията се свързват публицисти. Те ревизират в полицията и схващат, че младата майка не се търси от Министерство на вътрешните работи.

От ОД Министерство на вътрешните работи – Търговище, прецизираха през вчерашния ден, че 25-годишната жена е оповестена за общодържавно търсене. Не може да се каже нищо повече, с цел да не се попречи.
Работи се интензивно, увериха от полицията.
„ Чудим се за какво не е проследен телефонът й, с цел да се види местоположението й и дали си е писала с някого. Защо не е локализирана от другите камери в Морската градина? “,
вайкат се околните на изчезналата жена.

Те знаят, че Теди има профил във фейсбук, само че нямат паролата за достъп до него. „ Много е значимо да се види с кого си е писала последно, само че няма по какъв начин да разбием профила. При състояние че и полицията най-вероятно не я търси, единственото, което ни остава, е да наемем частни детективи “, споделя лелята на младата майка.
Тя е поела уговорката да комуникира с всеки, който може да има информация за племенницата й. Заела се, тъй като родителите на Теди изпаднали в потрес и не били съответни за диалози. Освен това всяка информация, която се появявала, ги разстройвала. Те не знаели да се надяват ли, или да се готвят за най-лошото.
Инфо: ПИК

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР