Никой не си прави труда да изследва имаме ли нужда

...
Никой не си прави труда да изследва имаме ли нужда
Коментари Харесай

Румен Овчаров: С Нинова начело БСП няма да получи по-добри изборни резултати

Никой не си прави труда да изследва имаме ли потребност от тях, какъв е ресурсът ни, какъв брой ще създават те, каква използавемост ще имат, какъв брой вятър ще духа там. Тези проучвания не са направени, съобщи той. Това няма да реши никакъв проблем в енергетиката, а ще сътвори проблем, сподели в предаването " Лице в лице " по БТВ някогашният министър на стопанската система и енергетиката Румен Овчаров  Румен Овчаров Румен Овчаров е роден на 5 юли 1953 година в Бургас. В интервала 1979–1984 приключва висше обучение в законовите промени, предвиждащи създаване на вятърни паркове в Черно море.

По думите му договорът, който служебното държавно управление на президента с министър председател Гълъб Донев  Гълъб Донев Гълъб Донев е роден през 1967 година в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София. подписа с турската компания " Боташ " е неправилен е нездравословен за България. Единственото позитивно е че получваме достъп до турските газови терминали. Въпросът е на каква цена. За една година не сме внесли никакъв газ, а плащаме големи такси за нищо. Този контракт е неуместен, акцентира Овчаров.

В отговор на въпрос той обаче означи, че не поддържа измененията в Конституцията, които ограничиха пълномощията на служебните държавни управления. Всяко държавно управление си има своите права, добави социалистът.

Според него характерностите на настоящето ръководство са " крещяща непросветеност, алчност и слугинаж ".

Попитан дали е добра съпротива, Румен Овчаров  Румен Овчаров Румен Овчаров е роден на 5 юли 1953 година в Бургас. В интервала 1979–1984 приключва висше обучение в уточни, че това се взема решение от гласоподавателя.

До 2013 година беше единствената съпротива и единствената опция. След това беше натикана в ъгъла и оповестена за част от статуквото, а й струваше ужасно доста старания да излезе от тази обстановка.

В българската политика в народен мащаб е извънредно подвластна на няколко мъдрости на българския народ – дай на простака власт и му гледай сеира, не ме гледай какво върша, а ме слушай какво ти приказвам, веднъж дамаджана за вода, повторно дамаджана за вода, на третия път стомната се счупи. Абсурдно е да приказва за корупция. Абсурдно е президентът да приказва за опция – той умъртви тази опция. Той целеустремено и поредно унищожаваше като опция. не е убита, само че с отпред по-добри изборни резултати да получи просто тъй като загуби доверието на избирателя с вътрешнопартийни борби, поради активността на президента и други фактори. Когато се загуби доверието, то към този момент не се възвръща единствено тъй като желае да остане, разяснява Овчаров.

Няма ангел избавител, само че още една вътрешнопартийна кланица като тази през 2020 г. към този момент в действителност ще унищожи. А с изключение на няма друга опция. Задачата на сегашното управление е управляем, проведен преход, а не вътрешнопартийна кланица. Трябва да тръгнем по пътя на консолидация на партията, консолидация на левицата, консолидация на всички патриотично настроени и лявомислящи хора в България. Изборите в София демонстрираха, че София има капацитет, сподели още Румен Овчаров  Румен Овчаров Румен Овчаров е роден на 5 юли 1953 година в Бургас. В интервала 1979–1984 приключва висше обучение в.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР