Никой не си пада по разделите и на всички ни

...
Никой не си пада по разделите и на всички ни
Коментари Харесай

12-те ЗОДИИ и как реагират при раздяла

Никой не си пада по разделите и на всички ни се желае просто да пропуснем този миг и да продължим нататък. Това обаче не се получава и ни се постанова да водим тези дълги и мъчителни диалози, в които единият плаче, крещи или безмълвно си събира багажа.
Но в случай че погледнем от комичната страна на нещата, зодиите се разделят ето по този начин:
Овен
Ах ти тесногръд прогнил егоманиак! Винаги поставяш твоите потребности пред моите. А аз? Как се усещам аз, а? Това постоянно е бил главният ни проблем – всичко се върти към теб!
Телец
*С ръце на гърдите, крепко стъпил на земята.* Няма да подпиша документите за бракоразвод. Никога няма да го направя! И не, не можеш да си вземеш ключовете за колата.

Близнаци
Това значи ли, че няма да дойдеш с мен довечера в литературния клуб. Добре, не се притеснявай, ще се обадя на Сашка. Ще поговорим повече идната седмица, когато се върна от моето странствуване. Или пък може ти да ми се обадиш, до момента в който съм на път. Ако решиш, прати ми SMS или ме заприказва във Фейсбук. Ще държим връзка. Чао!

Рак
*Очите му се насълзяват. Изпълненият с виновност сътрудник стартира да бърбори неконтролируемо.* Кажи нещо! Не плачи! Чакай, къде отиваш? Миличко, не яж този къс, не е добра концепция. Нали щеше да се придържаш към диетата си? Е, добре! Ще остана.

Лъв
Искаш да ме напуснеш? Какво ти е? Пила ли си си медикаментите?

Дева
Най-новите статистики сочат, че всеки четвърти брак завършва с бракоразвод. Явно не мога да се боря с обстоятелствата.

Везни
Напускаш ме? Ама аз преди малко завърших с обзавеждането на дома ти! Дори направих резервация за двама в спа салона! Обмислил ли си деликатно плюсовете и минусите на своето решение?

Скорпион
*Съобщението за разлъка е последвано от оглушителна тишина. Скорпионът не помръдва и едно мускулче, а изнервената бъдеща някогашна половинка не стопира да приказва.* Знаех си, че ще го приемеш умерено, както постоянно. Да, нормално си спокоен. Е, като се изключи няколкото пъти, при които побесня и съседите трябваше да се обадят в полицията. Добре, в този момент ще си потеглям, става ли? И апелирам те, не прави отново вуду заклинания. Обещай ми, че няма да принесеш в жертва кучето при идващото пълнолуние като някакъв самобитен обред на филтриране, просто тъй като ти го подарих, става ли?

Стрелец
Е, ти пък, отново ли поради сладката съседка? Да, готина е, само че просто й давах култивиран препоръки.

Козирог
Какво ще се случи с общите ни сметки и всички тези вложения, в които участваме и двамата? Скоро ще ни включат в оня първокласен частен клуб, в който постоянно сме желали да участваме. Сега изобщо не е добър миг да ме напускаш.

Водолей
*Поглежда нагоре и проговаря замислено* Мислех, че ще се пробваме да си създадем близнаци, с цел да можем да ги изследваме. Мисля, че към момента можем да продължим по проект. Чакай да ревизира ефемеридата за твоя идващ плодовит интервал. Дали да не го създадем, когато луната е в Близнаци? Това ще усили възможностите за зачеване? Къде е ефимеридата? Чакай, стой! Защо ти се насълзяват очите?

Риби
*С отнесе, някак отдалечен глас* Винаги ще ни остане споменът за Париж. *Те в никакъв случай не са били в Париж.*
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР