Никой не се радва, когато любовта свърши – най-вече онзи,

...
Никой не се радва, когато любовта свърши – най-вече онзи,
Коментари Харесай

Тези зодии понасят раздялата най-трудно

Никой не се радва, когато любовта свърши – най-много оня, който е зарязан. Но внимание: някои зодиакални знаци понасят раздялата доста по-трудно от други и може да станат злобни и отмъстителни! Ето кои са те:

Телец: Уседналият Телец обича познатата си среда и възприятието за сигурност. Раздяла ли? В никакъв случай, тъй като това може да разсъни у правилния Телец неподозирана жадност за отплата. Той се усеща предаден! Бившият сътрудник би трябвало да чака, че още дълго ще бъде бомбардиран със известия, чието наличие варира от умоляване до закани. Ако е прекомерно засегнат, Телецът може даже за известно време да мутира в преследвач. Затова оня, който се готви да се раздели с Телеца, би трябвало да заеме ясна и твърда позиция.

Скорпион : С надеждния, само че и доста ревностен и отмъстителен Скорпион е невероятно да се разделите в положителни връзки. Ако някой би трябвало да изостави другия, то това ще е той! Онзи, който се осмели да разгласи края на връзката си със Скорпиона, би трябвало да има поради, че този зодиакален знак може да стане много озлобен. Не са изключени подли послания или дейности. Затова в случай че сте решили да се разделите с него, бягайте и се спасявайте в точния момент!

Лъв : Не можеш току-тъй да изоставиш гордия величествен Лъв. Този зодиакален знак не проумява за какво някой би желал да се раздели с него и егото му е засегнато. Защото по този начин съвършената му фасада рухва, а Лъвът не може да го понесе. Какво ще кажат другите? Така че оня, който напусне Лъва, би трябвало навреме да се отдръпна на някой уединен остров, с цел да избегне подлите му офанзиви.

Водолей : Този зодиакален знак е доста взискателен и мъчно си намира сътрудник. Но срещне ли един път Единствения, напълно се фиксира върху него. За него раздялата е равносилна на безпорядък и значи на първо място едно: Промяна! А Водолеят ненавижда промените… Той афишира протест и стартира да се държи като петгодишно дете. Затова който е решил да се раздели с него, се нуждае от стоманени нерви.

Рак : Твърда черупка, меко ядро – при разлъка другояче мекосърдечният Рак си демонстрира щипките и се барикадира в бронята си: той претегля в мозъка си всяка дума или постъпка на своя някогашен сътрудник, тъй като Ракът в никакъв случай не не помни. В това отношение наподобява на Телеца. Затова имайте поради, че в този момент той ще ви натяква  всичко това, което през годините, прекарани дружно, сте не запомнили, пропуснали или изпортили. Късмет!  

На всеки раздялата се отразява тежко, само че тези 5 зодии просто не са родени да бъдат сами. Те влагат сърце и душа във връзката си и имат вяра, че в никакъв случай няма да бъдат засегнати. Помислете по какъв начин да изградите защитни механизми, с цел да предпазите сърцето си от отчаяние.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР