Никой не играе, Конституцията била такава и те щели да

...
Никой не играе, Конституцията била такава и те щели да
Коментари Харесай

Проектоминистър на ГЕРБ с дъжд от чисто новите опорки

Никой не играе, Конституцията била такава и те щели да беседват с всички като виновна първа политическа мощ, спечелила избори и възползваща се от правото си да излъчи кабинет. Търсели разумни партьнори от десния набор, само че за жалост имало " неопитност за връзка ". Уж били членове на едно и също европейско политическо семейство, а евентуално щяло да стане както в Брюксел - депутатите от " Демократична България " да гласоподават със социалистите...

Това са пресни мнения на прясната номинация за пресния проектокабинет на ГЕРБ " Митов ". Александър Иванов е предлагането за министър на околната среда и водите и през днешния ден застана на стола пред Цветанка Ризова в bTV, с цел да повтори това, което към този момент няколко дни обикаля медийното и публичното пространство.

Трън в очите на ГЕРБ е методът, по който се гласоподава в Народното събрание. Движение за права и свободи подкрепили предлагането на " Демократична България " за претендентите на комисиите и съгласно Борисовците това било извънредно скандално и хвърляло светлина върху тайния политически скрит план.

" Нека сътрудниците да изяснят и да кажат каква е цената, каква поддръжка са потърсили от Движение за права и свободи. За мен има някакви сделки. Не мога да си обясня по какъв начин, в случай, че не желаеха да имат нищо общо с Движение за права и свободи... ", отсече Иванов и попита - за какво Христо Иванов не се отзовал на поканата на ГЕРБ да обсъдят стратегиите и желаната от Христо Иванов правосъдна промяна, който предложил " ремонт на ремонта ".

ГЕРБ внесе предложение за анкетна комисия, която да ревизира проблема " Росенец ". Александър Иванов обаче по този начин и не съумя да изясни за какво тъкмо през днешния ден и за какво тъкмо в този момент, откакто казусът не е вчерашен.

" Вижте, роден съм в Бургас. Баба ми ме е водила на Отманли. Никога не съм желал да отивам на Росенец, тъй като това там в никакъв случай не е било плаж... ", разяснява Иванов.

Преди няколко дни обаче и то напълно публично след изговаряне на две правосъдни инстанции и искания на компания, сметнати за неоснователни искания, теренът край лятната резиденция на Ахмед Доган бе вписан в кадастъра като плаж.

Но имало нещо доста по-важно съгласно Иванов - кой и за какво бягал от отговорност.

В името на нея, Отговорността, кабинетът на ГЕРБ не подаде оставка в разгара на летните митинги предходната година. И в този момент Борисов, пък и останалите остриета от ГЕРБ са се хванали за неналичието на отговорност и възприятието на боязън, които неизбежно щели да са повода някой да откаже да сформира държавно управление при сегашната класификация в Народното събрание и невижданото политическо болшинство. Чухме и една друга остаряла ария - спечелилите протестни партии и до ден сегашен нямат никакви оферти.

" Нищо не чуваме от тях. Затова се тормозя, че някъде се вършат сделки ", уточни Иванов.

" Пееха песни, разбирам ги. Добри са в това. Пишеха сюжети. Но аз съм си донесъл в този момент чадър, тъй като мисля за бъдещето - може да вали. Ами партията да си вземе чадъра, да си приготви политическия кабинет. Животът и света не стопират да се въртят, единствено тъй като някой желае промени в една сфера, колкото и значима да е тя. Нещата не престават и това се прави от държавно управление. Трябва да има непоклатимост и предвидимост в България ", отсече още Иванов.

Чухме и още нещо познато - " политиците не могат да ръководят единствено със заклинания ". Това са думи, излези единствено преди няколко дни от устата и на друго острие на ГЕРБ - ръководителят на групата Десислава Атанасова.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР