Никой не говори за това кой футболист как е играл,

...
Никой не говори за това кой футболист как е играл,
Коментари Харесай

Ковачевски: Инцидентите са заради хулигани и от двете страни, които нямат общо със спорта

" Никой не приказва за това кой футболист по какъв начин е играл, всички приказват за това кои са тези 10, 15, 20 хулигани, които са се сбили между тях, а раниха и служител на реда ", уточни Ковачевски и добави, че раненият служител на реда е на домашно лекуване все още.

Общо 21 са задържаните за нападателно държание и нарушение на мира и спокойствието нощес футболни почитатели, като 19 от тях са българи. Предстои на някои от тях да бъдат повдигнати обвинявания, прибавя Българска телеграфна агенция.

Ковачевски означи, че няма информация дали България е изпратила протестна нота, само че по думите му, в случай че това се случи, министерството на външните работи на Република Северна Македония ще отговори уместно.

" Футболистите са пристигнали да играят футбол поради същинските почитатели. Това, което се случи през вчерашния ден, е още едно доказателство, че футболът, както и всеки различен спорт, би трябвало да се остави на спортистите и на същинските почитатели, а не на хулиганите, които завладяват новините и никой не приказва за това по какъв начин са играли футболистите ", акцентира Ковачевски.

Български жител бе признат в болница с прободна рана в корема нощес, откакто е влезнал в конфликт с локални в квартал Чаир в Скопие. Болницата удостовери, че след осъществена интервенция положението му е устойчиво. Вътрешният министър на Република Северна Македония Оливер Спасовски заяви по-рано през днешния ден, че самоличността на нападателите е изяснена и те се търсят.

Срещата сред " Левски " и " Шкупи " от втория прелиминарен кръг на Лигата на конференциите на стадион " Тодор Проески " в Скопие беше избрана от УЕФА като дуел с висок риск. До конфликти след мача, който завърши с резултат 2:0 в интерес на българския тим, не се стигна.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР