Никой не е съвършен, но някои са по-специални от други.

...
Никой не е съвършен, но някои са по-специални от други.
Коментари Харесай

Най-дразнещите черти на отделните зодии

Никой не е идеален, само че някои са по-специални от други. Животът ни е научил, че от другите хора може да чакаме разнообразни пакости. Затова е добре да се знае с какви рогца ще се сблъскаме в името на любовта, другарството или бизнеса. И тук астрологията се притичва на помощ. Вярвате или не, всяка зодия си носи отрицателните черти. Които от време на време освен нервират, ами напряко те изкарват от релси.

Овен

Той все бърза! Не стои на едно място и се ядосва на всеки, който го прави. Ако сте смелчаги, пробвайте да му дадете ум. Няма късмет! Не единствено, че не слуша препоръки, ами те прави на пух и прахуляк, в случай че настояваш, че си прав. Чуват се викове и крясъци до небесата. Детенце, което счита, че всичко му се поставя и все би трябвало да става на неговата.

Телец

Телците са ужасно алчни. Въпреки че съгласно тях това е по-скоро здравомислие и спестовност. Готови са на всичко, с цел да си вземат своите материални облаги, пък даже това да значи да прецакат и най-хубавия си другар. Нищо персонално, просто бизнес!

Близнаци

Ако ще и цялостен шоколад да им набутате в устата, те отново няма да млъкнат! Задължително имат „ умело “ мнение и за неща, от които грам не схващат. Съответно, сещате се, по-добре в никакъв случай не им споделяйте загадка, в случай че държите тя да остане такава.

Рак

Не единствено, че си живеят в предишното, ами и „ добър ден “ да им кажеш, те ще погледнат дали е ярко на открито. Ужасно недоверчиви! Освен това се привързват до маниакалност. Няма да се поколебаят да ви манипулират, с цел да си стоите покрай тях.

Лъв

Гордост е слаба дума! Те са центърът на вселената, а животът е тъкмо подобен, какъвто те го виждат. Все желаят да водят, не одобряват мнение, друго от тяхното. „ Обсъдихме и взех решение! “ – ето това е маниерът на Лъва.

Дева

Толкова са заседнали в своята „ точност “, че напряко и „ дървени философи “ да им кажеш, отново е малко. Все мрънкат и подлагат на критика, все нещо не е направено както би трябвало и по какъв начин по този начин ти, простосмъртнико, се съмняваш в тяхната преценка! Освен това не носят на подбив. И да се ухилен, единствено след секунди ще чуете злобно отвръщане на удара.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР