Никой не е перфектен и дори световноизвестни знаменитости могат да

...
Никой не е перфектен и дори световноизвестни знаменитости могат да
Коментари Харесай

9 недостатъка на знаменитостите, които не развалят външния им вид

Никой не е съвършен и даже световноизвестни звезди могат да имат някои дефекти във външния си тип. Някои са ги трансформирали в своя запазена марка. Някои въобще не наподобява обезпокоени от тях. Решихме да ви разкажем за тези звезди, с цел да ви напомним още един път, че всеки е хубав по собствен метод. Между другото, в края на публикацията имаме дребен тест за внимание за всички почитатели на Приятели.

Меган Фокс

© FaceToFace / REPORTER

Дори хубавица като Меган има нищожен минус във външния си тип: вродена особеност, наречена брахидактилия, прави палците й малко по-къси, а ноктите малко по-широки, в сравнение с би трябвало. Момичето не е прекомерно загрижено за този недостатък и даже говореше за него в токшоу.

Елизабет Тейлър

© Screen Prod / Photononstop

По време на фотосите на Lassie Comes Home режисьорът помоли младата актриса да отстрани грима си, тъй като смяташе, че това е прекалено много. Това обаче не беше грим, а рядка генетична разновидност: миглите на Елизабет набъбнаха в две линии, правейки очите й необикновено очарователни. Нейният необикновен лилав цвят на очите добави към резултата.

Алън Рикман

© Photo by Joel Ryan/Invision / AP / Invision / AP / Fotolink

Всички, които чуха кадифения глас на този необикновен артист, го запомниха вечно. Оказва се, че Рикман е имал присъщ недостатък на долната челюст и вследствие на това говорни проблеми. Това повлия на метода му на говорене и даде на почитателите си известния глас – съвършен образец за преобразяване на минус в действие.

Кейт Босуърт

Актрисата Кейт Босуърт има изключително отличителна линия: едното й око е синьо, а другото е кафяво. Това се назовава хетерохромия, особеност, когато ирисите на очите са оцветени по друг метод. Сред другите звезди с разнообразни цветове са Мила Кунис и Кристофър Уокън.

Жан-Клод Ван Дам

© LFI / Photoshot / REPORTER

Преди доста време артистът си удари главата в басейн и получи огромна издутина на челото. То остана с Ван Дам за цялостен живот, само че не направи по-трудно преследването на кариера в Холивуд.

Ванеса Паради

© AFP / EAST NEWS

Когато Ванеса беше млада, тя бе посъветвана да се отърве от известната празнота сред зъбите си (между другото, това в действителност направи Мадона). Но момичето имаше собствен личен метод и предпочиташе да не трансформира нищо. Въпреки че зъболекарите не биха одобрили избора й, тази специфичност сигурно й придава неповторим сексапил.

Сийл

© AP/FOTOLINK

Като дете артистът Сийл е имал рисково заболяване: лупус еритематозус. Имаше шанса да се възвърне, само че белезите останаха на лицето му за цялостен живот. Този недостатък обаче не се отрази на способността му да очарова топ модели: Сийл се срещаше с Тайра Банкс и беше женен за Хайди Клум.

Холи Бери

© Alex Passos / Broadimage / EAST NEWS

Актрисата има шест пръста на десния крайник. Това нормално се поправя в ранна детска възраст, само че Холи в никакъв случай не е оперирана. Дефектът въобще не я тормози и тя се радва да носи обувки с отворени пръсти. Интересното е, че разнообразни аномалии на пръстите на краката са много чести. Например Аштън Къчър има два отчасти съединени пръста.

Матю Пери

© AP / FOTOLINK

От години обичаме и гледаме другари, само че в никакъв случай не сме забелязали, че на артиста Матю Пери липсва горната фаланга на десния междинен пръст. Загуби го, когато като дете хвана ръката си на врата. Неговият воин, Чандлър, също имаше сходен проблем: в сериала Моника пусна нож на крайници му, който отряза част от дребния му пръст.

Източник: aia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР