Никой не е перфектен, а отрицателните черти на зодиакалните знаци

...
Никой не е перфектен, а отрицателните черти на зодиакалните знаци
Коментари Харесай

Лошите страни на зодиакалните знаци

Никой не е съвършен, а негативните черти на зодиакалните знаци не пречат на хората да се обичат и почитат взаимно. Ето какво можете да очаквате от другите знаци.
Овен
Сред главните му негативни качества са:
корав темперамент и некадърност за компромис; егоцентричност, импулсивност и настъпателност. Всички Овни ти приказват в очите, неотложно минават към остра рецензия, без да се опасяват, че ще наранят съперника си.
Телец
Изучавайки минусите на зодиакалните знаци, упоритият Телец може умерено да бъде наименуван ослепителен притежател:
Той взема своето с напън върху съперника Не мисли за другите, потъпква каквито и да било правила и правила на морала. Дори влюбен той продължава напред, без да мисли по какъв начин сътрудникът му ще реагира на неговите дейности. Невероятно недодялан е. Невъзможно е да се потвърди виновността на Телеца. Не е подготвен да признае неточности грешките си.
Близнаци
Симпатичните и очарователни Близнаци имат и тъмна страна:
машинация, двуличие и двуличие; неспособност да си затварят устата и да извършват обещания. Трудно е да се разчита на подобен човек, тъй че представителите на знака постоянно губят другари и сътрудници.
Рак
Най-лошите черти на водния знак са:
дарба да се преувеличава значимостта на дребните проблеми; непрекъснати опити да се открият дефекти във всеки човек. Лъв
Въпреки вродената си благотворителност и достойнство, Лъвът постоянно изпада в яд, като не получава похвали и ласкателства от тези, които са включи в близкия си кръг. Ето негативните черти на знака:
заядливост, придирчивост и дребнавост; способността да упреква другите за техните проблеми. Дева
Понякога интелигентната и разумна Дева се трансформира в мрънкалник и хипохондрик, постоянно демонстрира:
еснафщина, сребролюбие и неспособност да се отпуснете; занемаряване на мнението и достиженията на други хора. Девата вкарва режим на цялостен надзор.
Везни
Везните са интуитивни за хората, само че с годините стават прекомерно подозрителни. Представителите на знака стартират:
Да виждат в близки хора врагове и завистници. Търсят скрити последствия от дейностите или изявленията на другари. Сражава се с измислени врагове, употребявайки всевъзможни средства
Скорпион
Скорпионът има доста комплицирана персона. Целият набор от човешки психопатологии съжителства в Скорпион. Ето главните негативни черти на представителите на знака:
изменчиво въодушевление и табиет постоянно да се трансформира гледната точка; съществуване на садистични пристрастености и обич към драмата; неспособност да се управлява. Няма по-ярки тирани и манипулатори от Скорпионите.
Стрелец
Те не виждат действителността, избират да се откажат от събития, които унищожават живота им.
Разчитайки на шанс, те са склонни да се откажат на половина и да се отдадат на мързел и незаинтересованост. Жаждата за пари и власт ги прави прекомерно самоуверени. 
 ще бъдат с разрушено сърце през 2021 година
Козирог
Козирозите могат изцяло да не помнят за фамилията, потъвайки стремително в работата.
Упоритият знак ненавижда разпоредбите и наредбите. Още:
Те ще вдигнат скандал, ще хленчат и ще манипулират. Ще дадат неопровержими причини, с цел да живеят съгласно личните си правила. Козирозите стават тирани по време на работа и вкъщи, демонстрирайки:
лукавство и злопаметност в отношенията; невъзможността да се простят обиди и предпочитание за възмездие. Водолей
Някои го считат за тиранин и изтезател, който не знае по какъв начин да отстъпи в спор и да прояви съчувствие.
Мързелът и несериозността могат да създадат Водолея разпръснат и лекомислен
Риби
Рибите се отхвърлят, без даже да се пробват да схванат сложната обстановка.
Ето негативните черти на зодия Риби:
податливост към измама; колебливост и нерешителност в себе си; неспособност да се каже твърдо „ не “ в отговор на операция.
Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР